eet af mine større malerier - akryl på lærred 150 X 120 cm.

Min Kunst-Verden

Jeg har malet i mange år, startende med blyantstegning og akvarel. Nu maler jeg mest akryl på lærred. Mit udtryk er kraftfulde abstrakte malerier med figurative elementer i meget klare og stærke farver. Glæden ved at male skulle gerne skinne igennem i mine værker.

Jeg arbejder meget med kontrasten mellem lyse og mørke toner, så billedet domineres ofte af spillet mellem farverne i en stærk sammensætning. De forskellige lag i mine billeder spiller hinanden ud og der bliver arbejedet med rum og finurlige konstruktioner i et modspil til farvesymfonierne.

Jeg facineres af at tage udgangspunkt i former, som vi omgiver os med og som man mindst venter kan danne baggrund for ideer til et maleri. Inspirationen henter jeg lige fra at opdage små ting i haven/skoven til oplevelser på spændende rejser rundt i verden.

Jeg har løbende sørget for at uddanne mig ved at deltage i kurser hos forskellige kunstnere med hver deres særpræg. Hvert år rejser jeg til Italien og deltager i et intensivt malerikursus.

Jeg har afsluttet byggeri af atelier på hjemmeadressen i Sverige , hvor jeg også vil afholde inspirationsdage sammen med andre kunstnere eller folk der gerne vil lære at male. Her vil jeg også altid udstille en del af mine egne værker.

Jeg deltager i en række udstillinger såvel i kunstforeninger som hos virksomheder - disse udstillinger annonceres her på min hjemmeside. Fremover vil jeg deltage i udstillInger både i Sverige og Danmark.

Har du lyst til at se mere,så kontakt mig endelig her på hjemmesiden under kontakt eller

på telf.  0045 20891290 - På gensyn