Siden 2018 har jeg lagt megen energi i at planlægge og fremstille store billeder som er de der mest bliver vist på mine udstillinger og lige nu må du tage til takke med st se dem på min hjemmeside indtil de kommer ud af containeren igen

Jeg maler store billeder, hvor jeg tager udgangspunkt i forskellige former, som jeg ser både i naturen og de steder man mindst venter det.

Det giver mig nogle rigtig gode udfordringer at skulle anvende disse former i min billedkunst.

Har du lyst til at se de nye billeder, så se under billeder her på hjemmesiden eller under fanen udstillinger hvor du kan se hvor der hænger nogle af mine billeder eller kom og besøg mig i galleriet på Ahorn alle 25, Helsingør .

Der er godt gang i male-inspirationsdagene,som kører onsdage og i tilfælde af behov også torsdage. Så har du lyst til at prøve at male sammen med andre kunstnere der har lyst til at arbejde i et kreativt miljø, så kontakt mig for at høre om mulighederne for at deltage. Skriv gerne til mig her på hjemmesiden.

Jeg hører også gerne kommetarer til min kunst så tøv ikke med at kontakte mig,

De bedste hilsner Ellen Merrild

Eet af mine malerier der er placeret i huset i Sverige, her skal der også være plads til paneler. Møblerne har jeg selv malet for at få mit eget præg på huset